Serieomgång 3 hopping
 
Min fotoutrustning
Min första systemkamera var en Nikon D90. Den var min bästa vän 2010-2013. Sen när jag hade mer häst i mitt liv så svalnade intresset rejält och jag sålde ALLT. Men nu förra året när jag kollade på mina vänner när dem tävlade så kliade det i mina fingrar. Hur kan man kolla på hästtävling utan att fotografera?? Största frågan i mitt liv just då haha. Så jag gick in på tradera och kollade vad som fanns ute på marknaden redan där på tävlingsplatsen. Kan nämna att jag både köpt ett kamerahus och mitt zoomobjektiv på Sportriders tävlingsläktare.

Jag hittade en begagnad Nikon D300. PERFEKT. Fint skick verkade den vara och jag fick med mig många batterier. Köpte för runt 2800 kr tror jag? Nåväl, huset köpt då måste jag ju ha ett zoomobjektiv. Hittade ett billigt för 2300 kr ungefär och fick hem det väldigt snabbt. Det var ett nytt. Men det ångrade jag mig ganska snabbt att jag köpte.. Ett tips till alla, läs alltid recensioner om produkter innan ni köper. ALLTID. Min var varken bra i verkligheten eller på internets många forum. Så jag fick den såld och samtidigt hade jag invensterat i ett Nikon 50mm f. 1,8.Det bästa jag haft och kommer alltid ha som bas i min utrustning.
 
Men så kom den dagen då jag var ute surfade objetiv och jag hittar ett Sigma 70-200 f. 2.8 för ett sådan sjuuukt bra pris så man undrar om den ens är i bra skick. Chansade och fick hem det och jag ångrar inte en dag. Jag är så imponerad över hur bra begagnat kan vara. Objektivet har aldrig svikit och jag längtar så mycket till utomhussäsongen så jag verkligen verkligen kan få testa den. (Hej, kommer hänga mycket på Sportrider och Jumpclub i vår/sommar)

Köpte också ett 17-50mm f 2.8 för ett bra pris men var tvungen att sälja på grund av ekonomiska skäl. Ibland blir det knasigt men man får alltid lösa sin egna skit haha. Måste tillägga att detta är en tidsperiod på 7 månader.
 
Jag redigerar mina bilder i Photoshop och Lightroom. Mest lightroom, bara pilla upp lite kontraster och ändra ljuset osv. Mycket smidigt som jag betalar en månadspeng på.
 
Nikon 50mm
 
 
 
 
Sigma 70-200
 
 
HEJ
Nu är det väll dags att ta tag i detta. Denna period är lite seg, har inte många bokningar och ska nu börja studera upp lite ämnen kommande månaderna. Men jag tänkte ändå presentera mig själv för dem som inte vet vem jag är.

Mitt namn är Theresé och jag bor en bit från Stockholm i en stad som heter Enköping. Här har jag vuxit upp och, gått i skolan, skaffat pojkvän och ägt min första häst. Bor med samma pojkvän efter nu 8 år i centrala Enköping med två missar, Charlie och Chilie. Mitt liv är inte så spännande egentligen, jag jobbar på Rusta just nu och ska som sagt satsa lite på studier 2017. Har jobbat sen dag 1 efter jag tog studenten men nu kanske det är dags att bli smart och fattig när jag inte äger någon häst.

Mina drömmar tar mig dock tillbaka till mina år med häst. Jag sålde min häst i oktober 2015 och ville då aldrig mer hålla på med hästar. NU idag längtar jag tillbaka mer än någonsin och vill då kunna köpa häst igen så småningom. Gärna låna en på foder först i något år för senare köp. Det skulle bli toppen.

Men för att kunna köpa en pålle så måste man spara tillräckligt med pengar. Nu när jag ska plugga känns målet extreeemt långt borta men någon dag är en annan dag. Får ta det när tiden är kommen helt enkelt. Men jag försöker spara lite vid sidan om så jag fotograferar väldigt mycket. Har fått bokningar och jag fotograferar på tävlingar där man kan köpa bilder väldigt billigt. 
 
Tycker om att resa också. Så kan nog dyka upp lite bilder från utlandet här med.

Är otroligt dålig på att skriva egentligen så om ni har fler frågor är det bara att fråga på. 
Kommer uppdatera när jag har något kreativt att säga. Kattbilder kan komma upp. (for sure)

Ha det gott så länge.