Hoppträning 18 november
 
 
Ja, hoppträning i bäbisgruppen blev det klockan 19.45. Aldrig haft sådan ångest och hjärtklappning som jag hade under hela min arbetsdag och på väg ut till stallet började hela min kropp att skaka. gud så nervöst. 
Kom upp till ridhuset och medans jag hängde av mig lite kläder så gick Tina med Humlan över bommarna. Visade vem som bestämde liksom.
 
Hoppade upp och skrittade fram, sa till T att jag gärna inte ens rider över upphöjda bommar. Slutade med att vi hoppade 60 cm hahahaaha. Hela träningen gick ju bra förutom att jag var stel och rädd som en pinne. Men humlan skötte sig super, visade tydligt när jag drog henne i munnen med bockningar och det väckte ju mig såklart. Så filmen talar lite för sig själv. PÅ SÖNDAG TÄVLAR VI LC:1 på ridskolan!! :D
 
 
Hejdå min fina underbara transport..
Jag har snart haft min transport i 1 år. Motiveringen för att jag skulle skaffa transporten överhuvudtaget löd "Jag behöver komma iväg till ridhus." Tyvärr har jag hamnat i liten ekonomisk knipa, alltså jag överlever men jag kan inte riktigt leva så nu måste jag säga farväl till den..

Jag hyr den från VHTC för 1600 kronor i månaden och då ingår all service, försäkring och lagning och besiktning och hela köret och jag är suupernöjd. Rekomenderar VHTC starkt iallafall och beskedet jag fick idag gjorde dem verkligen inte sämre!!
 
Nu när jag flyttat till Tina så behöver jag ju ingen transport. Visst, när jag ska åka och tävla men just nu har jag bara 3 tävlingar planerade sen är det inte förens i vår. Men då har jag till min stora fördel att Tina hyr ut en transport på gården så den får jag hyra för en liten summa för en dag. PERFEKT, där kunde jag casha in 1600 kronor i månaden. Betalar den sista räkningen för december och kör tillbaka släpet nu i veckan. Ska tvätta rent den också så den är lite fräscho.
 
Fina transporten.. haha att det kan kännas tungt över att lämna tillbaka en transport ;)
DEN ÄR JU SÅ FIN!
 
 
Övertid och övertid
Igår började dagen med att åka snabbt till stallet och släppa ut hästarna. Alla förutom Humlan. Lät Ernst hälsa på henne innan han fick gå ut, utan vetskapen om att dem inte kommer se varandra på ett tag..Ernst bet humlan i ansiktet så hon blev sur hahahha bra sista minne från det stallet.. ;)

Kom iväg lite senare än beräknat, packade in alla saker i bilen som var kvar att packa och sen ville Humlan inte alls gå in i den tomburken men byte av grimskaft till kedja så gick hon in utan protest. När vi kom fram så gick vi in i stallet så fick hon gå in i boxen och nosa runt medans Tina visade mig vart alla saker är och vart jag skulle lägga alla mina saker. Hon stod helt snällt och tyst hela tiden, så hon kändes väldigt lugn :)
 
 
Sen kläddes hon på för att gå ut i hagen. Igår fick hon stå själv bredvid dem tjejer hon kommer få gå med senare. 1 häst av 3 stod med Humlan nästan hela tiden när jag var där så dem verkade bli bra kompisar :) Ja Humlans flygande framben är ju förstås med i bilden så nästan det första vi fick göra var att laga staket.. Men inge större än det, blev ganska lugnt. Så jag fortsatte att packa in alla saker och gjorde iordning hennes box med Halm och hennes kvällsfoder. Sen stod jag bara och glodde överallt och kunde nog ha stått där hela dagen och inte gjort något vettigt. Men var tvungen att åka till jobbet. Tog 14 minuter att åka hem så inte alls farligt lång tid. :D 
 
Jobbade 11.30 till 21.00 och då med 30 minuters övertid. Så imorse när jag skulle upp var jag ganska sliten. Men idag tänkte jag longera Humlan så det tar inte så lång tid. Faaaast ändå så åkte jag hem 10.30??? Åkte till jobbet 11.10 haha. Well fick mig en snabbdusch, en macka bredd och kläderna på mig så åt jag mackan i bilen som vanligt när jag är på språng. 

När jag tog in Humlan idag var hon ganska stissig och upprörd. Stod inte stilla i stallgången at all, precis som gamla fasonerna som hon gjorde hemma hos Linn när vi bodde där. Men eftersom hon fortfarande går själv och sen faktiskt har flyttat så vet jag ju varför hon beter sig sådär. Idag skulle hon släppas ihop med dem andra stona ialllafall så hoppas hon lugnar ned sig lite och kommer in i allt. Tror hon saknar Ernst massor faktiskt.. usch, tur att dem får träffas om 2 veckor igen när det är serieomgång 2 i dressyr på ridskolan.

Imorgon är det tömkörning för Humlan för sen kommer Anneli och vaccinerar henne så då får hon 2-3 dagar ledigt (igen..) Men sen är det full rulle och Tina verkar väldigt taggad för att få igång oss haha. Ska själv bara förstå allt som just har hänt.
 
Idag på jobbet blev det 1 timmes övertid, så fick sluta 21 idag igen. Upp tidigt imorgon wohooo.